Bush oferă ajutor Chinei

Preşedintele american George W. Bush a prezentat luni condoleanţe familiilor victimelor cutremurului din provincia Sichuan şi a propus Chinei ajutor din partea Statelor Unite, potrivit unui comunicat.

11 afișări
Imaginea articolului Bush oferă ajutor Chinei

Bush oferă ajutor Chinei (Imagine: Mediafax Foto)

"Statele Unite sunt pregătite să ajute în toate modurile posibile", precizează comunicatul.

"Prezint condoleanţele mele răniţilor şi familiilor victimelor cutremurului care a avut loc astăzi (luni, n. red.) în provincia Sichuan", mai spune preşedintele american în comunicat.

"Sunt trist în special din cauza numărului de elevi şi de copii afectaţi de această tragedie. Poporul american este, prin intermediul gândului şi al rugăciunii, alături de poporul chinez, în special alături de cei direct afectaţi", adaugă comunicatul.

Seismul a provocat moartea a peste 8.530 de persoane doar în provincia Sichuan, din sud-vest, unde a fost localizat epicentrul cutremurului, potrivit guvernului central, citat de presa oficială.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici