Bush va servi ceaiul cu regina la castelul Windsor

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, şi prinţul său consort Philip îl vor primi, duminică, la castelul Windsor, pe preşedintele american George W. Bush, care a demarat, luni, ultimul său turneu în Europa, potrivit Palatului Buckingham.

21 afișări
Imaginea articolului Bush va servi ceaiul cu regina la castelul Windsor

Bush va servi ceaiul cu regina la castelul Windsor (Imagine: Mediafax Foto)

Bush va fi însoţit de soţia sa Laura şi de ambasadorul american la Londra, Robert Tuttle, de asemenea, în compana soţiei sale Maria, la această întâlnire informală care va avea loc duminică după-amiază, a declarat un purtător de cuvânt al palatului regal.

Cei doi şefi de stat s-au întâlnit de mai multe ori până în prezent, ultima dată în mai 2007, cu ocazia unei vizite efectuate de regină.

Preşedintele american urmează, de asemenea, să se întâlnească duminică cu premierul britanic Gordon Brown.

Preşedintele american a sosit, miercuri, în Italia. Turneul său în Europa, ultimul înainte de încheierea mandatului la Casa Albă, în ianuarie 2009, va cuprinde Vaticanul, Franţa şi Marea Britanie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici