Cadavrul vechi de peste 30 de ani, ascuns într-o pivniţă, găsit în timpul renovării unui conac din Paris

Autorităţile franceze au deschis o anchetă pentru omor după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un subsol în timpul renovărilor unui conac parizian care s-a vândut pentru 35,1 milioane de euro, scrie CNN.

1663 afișări
Imaginea articolului Cadavrul vechi de peste 30 de ani, ascuns într-o pivniţă, găsit în timpul renovării unui conac din Paris

Cadavrul vechi de peste 30 de ani, ascuns într-o pivniţă, găsit în timpul renovării unui conac din Paris

Proprietatea, situată în exclusivistul District 7 din centrul Parisului, are un conac, o curte interioară şi o gradină privată.

"Din punct de vedere istoric, este o clădire importantă. Multe persoane importante au locuit acolo, inclusiv poetul François Coppée", a declarat pentru CNN Sabine Lebreton, vicepreşedinta unei asociaţii dedicate conservării cartierului.

Abandonată de la mijlocul secolului al XVIII-lea, luxoasa clădire s-a vândut pentru 35,1 milioane de euro în luna ianuarie, iar noii proprietari au angajat o firmă care să o renoveze.

Dar în iulie, au apărut în mass-media franceză informaţia că un cadavru a fost găsit în subsolul casei pariziene. Din primele informaţii, cadavrul se află acolo de peste 30 de ani.

O sursă judiciară a declarat pentru CNN că Parchetul din Paris a deschis o anchetă preliminară pentru omor în urma descoperirii cadavrului unui bărbat în subsolul unei clădiri care se află în curs de construcţie în strada Oudinot, din Paris.

Oficialii au declarat că cadavrul a fost descoperit pe 26 februarie.

Bruno Picard, avocat responsabil de licitaţia casei, a declarat pentru CNN: "L-au găsit într-un loc care nu a fost vizitat nici de executorul judecătoresc care a făcut raportul şi nici de altcineva. Nimeni nu a vizitat pivniţa”.

Foto: CNN

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici