Câinele lui Joe Biden, Commander, a muşcat din nou un agent al Secret Service

Câinele lui Joe Biden, Commander, a muşcat un alt angajat al US Secret Service, a anunţat agenţia.

653 afișări
Imaginea articolului Câinele lui Joe Biden, Commander, a muşcat din nou un agent al Secret Service

Câinele lui Joe Biden, Commander, a muşcat iar un agent al Secret Service

Un general de divizie a fost muşcat de ciobănescul german al preşedintelui Joe Biden luni, în jurul orei 20.00, la Casa Albă, şi a fost tratat la faţa locului de către personalul medical, a declarat şeful departamentului de comunicare al Secret Service, Anthony Guglielmi.
 
Elizabeth Alexander, directorul de comunicare al primei doamne, Jill Biden, a declarat: "Casa Albă poate fi un mediu stresant pentru animalele de companie ale familiei, iar membrii familiei Biden continuă să lucreze la modalităţi de a-l ajuta pe Commander să facă faţă naturii adesea imprevizibile a terenurilor de la Casa Albă".
 
Ea a declarat că soţii Biden sunt "incredibil de recunoscători Serviciului Secret şi personalului reşedinţei executive pentru tot ceea ce fac pentru a-i menţine pe ei, familia lor şi ţara în siguranţă".
 
Commander a muşcat sau a atacat personalul Secret Service de cel puţin 10 ori între octombrie 2022 şi ianuarie, inclusiv într-un incident care a necesitat o vizită la spital de către ofiţerul de poliţie rănit, potrivit înregistrărilor Departamentului pentru Securitate Internă.
 
Commander este al doilea dintre câinii preşedintelui care se comportă agresiv, inclusiv muşcând personalul Secret Service şi personalul Casei Albe. Primul câine, un ciobănesc german pe nume Major, a fost trimis să locuiască la nişte prieteni în Delaware după aceste incidente, informează The Guardian.
 
Secret Service asigură protecţia preşedintelui şi a familiei sale, iar zeci de ofiţeri ai săi sunt postaţi în jurul vilei executive şi a terenului său.
 
Schimburile de e-mailuri între agenţii Secret Service şi managerii lor au dezvăluit dispreţul acestora faţă de Commander, pe care familia Biden l-a prezentat în decembrie 2021 într-o înregistrare video în care preşedintele îi arunca o minge.
 
Biden l-a primit pe Commander în decembrie 2021 ca un cadou de la fratele său James. Familia are, de asemenea, o pisică pe nume Willow.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici