12 călugăriţe de la o mănăstire din Michigan au murit într-o lună din cauza COVID-19. „A fost ca un foc mistuitor”

  • 13 din 30 de călugăriţe de la o mănăstire din Michigan au murit din cauza COVID-19, virusul fiind contactat de la două asistente medicale.
  • 12 dintre ele au murit într-o lună, iar ultima care a luptat cu virusul a murit pe 27 iunie.
  • Celelalte 17 călugăriţe s-au vindecat.
  • Sora care conduce mănăstirea a fost şi ea infectată, însă a reuşit să se vindece.
1554 afișări
Imaginea articolului 12 călugăriţe de la o mănăstire din Michigan au murit într-o lună din cauza COVID-19. „A fost ca un foc mistuitor”

Sursa FOTO: Profimedia

La o mănăstire din Michigan s-a descoperit un focar de infecţie: 30 de călugăriţe s-au îmbolnăvit de COVID-19, iar 12 dintre ele au murit într-o lună, în timp ce ultima dintre acestea a rezistat în faţa virusului până pe 27 iunie.

Celelate 17 călugăriţe au reuşit să se vindece, relatează Daily Mail.

Chiar şi sora care conduce mănăstirea a fost infectată, însă a reuşit să se vindece.

„M-am predat în faţa virusului. Am spus <<Doamne, dacă vrei să mă iei, sunt pregătită>>. A doua zi dimineaţă şi eram încă în viaţă. Apoi mi-am revenit cumva”, a declarat sora Mary Andrew Budinski.

Cum s-a răspândit virusul în mănăstire

Sora Mary Andrew Budinski, care conduce mănăstirea, a declarat că virusul s-a răspândit ca un foc mistuitor, imediat ce două asistente au contactat virusul.

„Iniţial, am auzit despre două asistente care au fost infectate”, a mărturisit sora Andrew.

„Nu ştim cine sunt şi nici nu ne dorim să ştim. Călugăriţele de pe etajul doi au fost infectate, apoi pur şi simplu s-a împrăştiat ca un foc mistuitor”, a adăugat aceasta.

„În fiecare zi. Încă o soră şi încă una şi încă una. A fost înfricoşător”, a declarat Mary Andrew Budinski.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici