Campania de vaccinare anti Covid-19 este în toi în Marea Britanie. Mesajul unui medic român vaccinat

  • Campania de vaccinare este în derulare în Marea Britanie
  • Medicii sunt cei care au avut prioritate la vaccinul Pfizer
  • Corina Ichim l-a primit deja şi nu a avut reacţii adverse
8610 afișări
Imaginea articolului Campania de vaccinare anti Covid-19 este în toi în Marea Britanie. Mesajul unui medic român vaccinat

FOTO: Facebook Corina Ichim

Încă nu ai decis dacă eşti sau nu de acord cu vaccinul anti Covid-19? Uite ce zice Corina Ichim, medic la Salford Royal care s-a vaccinat acum câteva zile în Marea Britanie. Îşi încurajază cunoscuţii să nu aibă reţineri în privinţa serului de la Pfizer şi spune că s-a simţit euforică după ce la primit. În rest nu a avut reacţii adverse.

Iată mesajul Corinei Ichim, medic la Salfford Royal NHS:

Dragi colegi şi prieteni,

Aş dori să vă încurajez cu privire la mult prea controversatul vaccin anti Covid-19 produs de Pfizer-BioNTech.

Am primit prima doză pe 12 Decembrie la ora 11.00 (acum 48 de ore) şi în afară de o neobişnuită stare de euforie nu am manifestat un alt efect advers.

Sper să vă conving că merită consideraţie şi să contrazic zvonurile mincinoase de campanie negativă.

Vaccinul va fi cu adevărat eficient dacă îl facem cu toţii şi scădem incidenţa transmiterii virusului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici