Cantitate record de heroină, în valoare de aproximativ 50 de milioane de dolari, confiscată în Marea Britanie

Autorităţile britanice au confiscat aproximativ 398 de kilograme de heroină, în valoare de aproape 50 de milioane de dolari, în urma unei operaţiuni internaţionale, fiind una din cele mai mari capturi de droguri în Marea Britanie, a anunţat Agenţia Naţională pentru Criminalitate (NCA).

726 afișări
Imaginea articolului Cantitate record de heroină, în valoare de aproximativ 50 de milioane de dolari, confiscată în Marea Britanie

Cantitate record de heroină, în valoare de aproximativ 50 de milioane de dolari, confiscată în Marea Britanie

Ofiţeri din cadrul NCA şi Forţei de Frontieră au percheziţionat o ambarcaţiune suspectă ancorată în portul Felixstowe din sud-estul Marii Britanii, potrivit postului CNN.

În urma percheziţiei s-a descoperit un container ce conţinea aproximativ 398 de kilograme de heroină, drogurile fiind ascunse sub o încărcătură de prosoape şi halate de baie.

Drogurile au fost confiscate, iar nava a fost lăsată să-şi continue călătoria până la Anvers, de unde containerul a fost transportat cu camionul pe şosea până la Rotterdam. Aici, mai mulţi suspecţi au încercat să descarce conţinutul containerului, moment în care poliţia olandeză a intervenit şi a arestat două persoane.

De asemenea, a fost arestat şi un individ din Bromsgrove, Marea Britanie.

Taguri:
m.britanie,
droguri,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici