Captură record: Poliţia italiană a descoperit cinci tone de cocaină în largul coastelor siciliene

Autorităţile italiene au făcut o captură record de 5,3 tone de cocaină care era transferată între nave în largul coastei sudice a Siciliei, a anunţat vineri poliţia, potrivit Reuters.

526 afișări
Imaginea articolului Captură record: Poliţia italiană a descoperit cinci tone de cocaină în largul coastelor siciliene

Sursa foto: Guardia din Finanza

Transportul are o valoare estimată la 850 de milioane de euro. Cinci persoane au fost arestate, au anunţat autorităţile italiene prin intermediul unui comunicat.

Miercuri, poliţiştii au urmărit o navă care venea din America de Sud. Ulterior, un avion de supraveghere a observat pachete aruncate de pe punte în apele strâmtorii Siciliei pentru a fi colectate de o navă de pescuit care aştepta în zonă.

Nava a fost oprită pentru control, iar drogurile au fost găsite ascunse în spatele unor panouri. Doi tunisieni, un italian, un albanez şi un francez au fost arestaţi.

În aprilie, poliţia italiană a găsit aproape 2 tone de cocaină plutind pe mare în largul Siciliei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici