Carantina de lux în hoteluri din Elveţia. Cât costă o noapte într-o cameră în care pacienţii sunt testaţi zilnic pentru COVID-19

  • Un lanţ hotelier oferă pachete de lux celor care vor să stea în carantină
  • Pentru o noapte de cazare se pot plăti şi 800 de franci elveţieni
  • Turiştilor li se oferă inclusiv teste pentru COVID-19
2975 afișări
Imaginea articolului Carantina de lux în hoteluri din Elveţia. Cât costă o noapte într-o cameră în care pacienţii sunt testaţi zilnic pentru COVID-19

Carantina de lux în hoteluri din Elveţia. Cât costă o noapte într-o cameră în care pacienţii sunt testaţi zilnic pentru COVID-19

Un lanţ hotelier de lux elveţian a conceput un pachet „COVID-19” care le oferă clienţilor cu foarte mulţi bani apartamente de carantină de lux, în care li se oferă mâncare şi servicii medicale, inclusiv teste antivirus, scrie Bloomberg.

Apartamentele de carantină ale hotelurilor din Zurich, Zug şi Lucerna sunt disponibile pentru sume care încep de la 200 de franci elveţieni până la 800 de franci pe zi, a declarat Alexander Hübner, cofondatorul şi directorul executiv al Le Bijou Hotel & Resort Management AG, pentru Bloomberg.

Hübner a declarat că Le Bijou s-a asociat cu un spital privat elveţian pentru a oferi oaspeţilor de două ori pe zi vizite medicale realizate de asistenţi medicali pentru o sumă suplimentară de 800 de franci pe zi sau chiar un test de coronavirus în cameră pentru 500 de franci.

De la lansarea pachetului, săptămâna trecută, compania a înregistrat cinci rezervări pentru noul serviciu Covid-19. Le Bijou are 42 de unităţi în total, iar aproximativ jumătate sunt ocupate de oaspeţi în acest moment, a spus el.

Toate unităţile pot funcţiona fără personal, inclusiv în ceea ce priveşte check-in-ul. Astfel încât clienţii au opţiunea de a rămâne complet izolaţi dacă doresc.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici