Carne de cal, depistată în porţii de ravioli comercializate în Franţa

Compania Panzani - parte a grupului spaniol Ebro - a depistat carne de cal nedeclarată în porţii de ravioli comercializate în Franţa şi fabricate de compania franceză William Saurin.

136 afișări
Imaginea articolului Carne de cal, depistată în porţii de ravioli comercializate în Franţa

Carne de cal, depistată în porţii de ravioli comercializate în Franţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Produsele suspecte au fost retrase de la vânzare, a precizat Panzani.

Prezenţa cărnii de cal a fost depistată în cursul unor teste efectuate săptămâna trecută la iniţiativa Panzani.

Testele ADN pentru a se garanta absenţa cărnii de cal au fost solicitate de Panzani, care a dat asigurări că nu achiziţionează carne de cal de origine română sau est-europeană.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici