Casa Albă:Donald Trump îl felicită pe Vladimir Putin pentru noul mandat de preşedinte al Rusiei

Preşedintele american Donald Trump îl felicită pe Vladimir Putin pentru învestirea în funcţia de preşedinte al Rusiei, a declarat Sarah Huckabee Sanders, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, care a subliniat că SUA consideră că toată lumea are dreptul de a protesta paşnic.

799 afișări
Imaginea articolului Casa Albă:Donald Trump îl felicită pe Vladimir Putin pentru noul mandat de preşedinte al Rusiei

Casa Albă:Donald Trump îl felicită pe Vladimir Putin pentru noul mandat de preşedinte al Rusiei

Aproximativ 1.600 de persoane au fost reţinute în urma unui protest faţă de politicile liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, care s-a desfăşurat la Moscova cu două zile înainte de învestirea în funcţie a lui Putin pentru cel de-al patrulea mandat de preşedinte. Printre protestatarii reţinuţi s-a numărat Aleksei Navalnîi, liderul opoziţiei, acuzat că nu a respectat indicaţiile forţelor de ordine.

"În primul rând, preşedintele îl felicită şi aşteaptă cu speranţă un timp când am putea avea o relaţie bună cu Rusia, totuşi Statele Unite sunt de părere că toată lumea are dreptul de a se face auzit şi de demonstra paşnic", a declarat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici