NEWS ALERT  Casa Albă: un camion a lovit o barieră, şoferul a fost arestat, un steag nazist a fost confiscat

Un bărbat a fost arestat şi un steag nazist a fost confiscat după ce un camion a intrat în barierele de securitate din apropierea Casei Albe, potrivit Sky News.

166 afișări
Imaginea articolului Casa Albă: un camion a lovit o barieră, şoferul a fost arestat, un steag nazist a fost confiscat

SkyNews - Sursa Foto

Şoferul a fost arestat de poliţie, iar un reprezentant al forţelor de ordine a declarat pentru NBC News că bărbatul a făcut declaraţii ameninţătoare la adresa Casei Albe. De asemenea, poliţiştii au descoperit şi confiscat un steag nazist.

„Nu cred că nu este loc pentru un steag nazist sau pentru declaraţiile pe care le-a făcut", a spus oficialul american.

O anchetă preliminară a arătat că şoferul „ar fi putut lovi intenţionat barierele de securitate din Piaţa Lafayette" din Washington DC, a declarat Anthony Guglielmia, purtător de cuvânt al Serviciului Secret al SUA.

Nu au existat răniţi în rândul personalului Secret Service sau al Casei Albe, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Un robot controlat de la distanţă a deschis uşile din spate ale camionului, dar în interior nu au fost găsite materiale periculoase. În timpul intervenţiei, un hotel aflat în apropiere a fost evacuat la cererea agenţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici