Cascadorii în aer, cu un Boeing 737: Pilotul cursei Delta Airlines 431 a zburat direct prin uraganul Irma, a aterizat în San Juan, şi apoi a decolat spre New York, în doar 51 de minute

Pilotul îndrăzneţ al cursei 431 de la Delta Airlines s-a avântat prin uraganul Irma, într-un moment în care toată lumea făcea cale întoarsă, pentru a ateriza pe aeroportul din San Juan, a face îmbarcarea şi a pleca înapoi spre JFK, în doar 51 de minute, scrie DailyMail.

12079 afișări
Imaginea articolului Cascadorii în aer, cu un Boeing 737: Pilotul cursei Delta Airlines 431 a zburat direct prin uraganul Irma, a aterizat în San Juan, şi apoi a decolat spre New York, în doar 51 de minute

Cascadorii în aer, cu un Boeing 737: Pilotul cursei Delta Airlines 431 a zburat direct prin uraganul Irma, a aterizat în San Juan, şi apoi a decolat spre New York, în doar 51 de minute

Sute de zboruri au fost anulate în direcţia respectivă din cauza dezastruosului uragan Irma, dar echipajul zborului Delta 431 s-au decis să accepte provocarea.

Avionul a fost nevoit să zboare din New York direct în San Juan, Puerto Rico şi înapoi exact înainte să înceapă furtuna devastatoare.

Zborul 431 a reuşit chiar performanţa de a ajunge în San Juan, Puerto Rico cu 7 minute mai devreme decât era programat.

Fotografia de mai jos arată zborul Delta 431 în timp ce se îndreaptă spre Puerto Rico, care pare acoperit de furtuna torenţială. Deşi avionul a zburat direct în furtună, nimeni nu a fost rănit şi avionul a aterizat în siguranţă.

Deşi zborul, care trebuia să plece din New York la 8:05am, a plecat cu câteva minute mai târziu şi a ajuns mai devreme.

Jason Rabinowitz a monitorizat zborul prin aplicaţia Flightradar24 şi a postat pe Tweeter update-uri pe parcursul călătoriei.

Fotografiile arată traseul riscant pe care l-a abordat pilotul.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici