Cazul imigrantului român UCIS în Irlanda: Doi polonezi, arestaţi de poliţia irlandeză

Doi bărbaţi polonezi sunt interogaţi de către poliţia irlandeză în legătură cu uciderea sâmbătă a unui român care sosise în această ţară de mai puţin de o săptămână, în căutarea unui loc de muncă.

608 afișări
Imaginea articolului Cazul imigrantului român UCIS în Irlanda: Doi polonezi, arestaţi de poliţia irlandeză

Cazul imigrantului român UCIS în Irlanda: Doi polonezi, arestaţi de poliţia irlandeză (Imagine: www.independent.ie)

Cei doi suspecţi au fost arestaţi duminică la Cavan, relatează Irish Independent în ediţia electronică de marţi.

Costel Cătălin Creţu a fost înjunghiat în piept de către doi bărbaţi care au pătruns în apartamentul în care acesta locuia împreună cu partenera sa, Florentina Sicor, într-un complex pe strada Connolly Court, în centrul oraşului Cavan. Poliţia bănuieşte că românul a fost înjunghiat mortal în urma unei încăierări între atacatori şi un grup de persoane care a locuit anterior în complex.

Irish Independent citează Poliţia Română care a preciat că Creţu nu are cazier penal.

Pe de altă parte, ziarul Irish Times scrie că cei doi bărbaţi în vârstă de aproximativ 30 de ani, fără să precizeze naţionalitatea acestora, suspectaţi de uciderea românului urmau să fie prezentaţi marţi în faţa unui tribunal.

Poliţia irlandeză a anunţat că a luat legătură atât cu poliţia şi autorităţile române, cât şi cu Interpolul, în cadrul investigaţiilor, potrivit Irish Times.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici