Ce poate face Bard mai mult decât ChatGPT? Să scrie romane, să scrie lucrări de cercetare, să recomande diete alimentare

  • Bard poate crea sloganul unui studio de artă
  • Bard poate fi un colaborator creativ şi util la munca de birou.
  • Bard poate să recomande o dietă vegană cu preparate bogate în proteine.
  • Bard poate redacta o listă de bagaje pentru excursia la munte planificată pentru weekend.
  • Bard poate explica de ce fulgerul loveşte de două ori în acelaşi loc.
  • Bard poate scrie romane
  • Bard nu este gata, dar utilizatorii pot solicita să aibă un loc pe lista de aşteptare pentru a fi primii care vor testa programul la lansare.
2169 afișări
Imaginea articolului Ce poate face Bard mai mult decât ChatGPT? Să scrie romane, să scrie lucrări de cercetare, să recomande diete alimentare

Faceţi cunoştinţă cu Bard: colaboratorul dvs. creativ şi util, aici pentru a vă supraîncărca imaginaţia, pentru a vă creşte productivitatea şi pentru a vă aduce ideile la viaţă, transmite Sundar Pichai, directorul executiv de la Google

Bard este un experiment şi poate oferi răspunsuri inexacte sau inadecvate. Puteţi contribui la îmbunătăţirea lui Bard lăsând feedback. Alăturaţi-vă listei de aşteptare şi încercaţi singur.

Directorul executiv de la Google susţine că inteligenţa artificială este cea mai importantă tehnologie a zilelor noastre.

Îi va ajuta medici să depisteze afecţiunile grave mai devreme sau va permite oamenilor să acceseze informaţii în propria lor limbă. Inteligenţa artificială va ajuta oamenii, companiile şi comunităţile să-şi dezvolte potenţialul.

Vor fi deschise noi oportunităţi care ar putea îmbunătăţi semnificativ miliarde de vieţi, mai spune Sundar Pichai.  

De atunci am continuat să facem investiţii în AI la nivel global, iar Google AI şi DeepMind avansează în stadiul tehnicii. Astăzi, scara celor mai mari calcule realizate de AI se dublează la fiecare şase luni, depăşind cu mult Legea lui Moore.

În urmă cu doi ani, Google a dezvăluit LaMDA, o familie de modele de limbaj conversaţionale,  iar în prezent, dezvoltă Bard care va fi alimentat de această tehnologie.

Programul va fi iniţial utilizat doar de testeri de încredere înainte de a deveni disponibil publicului la scară largă. 

Bard încearcă să combine amploarea cunoştinţelor lumii cu puterea, inteligenţa şi creativitatea modelelor mari de limbaj. Se bazează pe informaţii de pe web pentru a oferi răspunsuri proaspete, de înaltă calitate, anunţă compania Alphabet din spatele motorului de căutare Google.  

Bard va putea explica descoperiri realizate de telescopul spaţial James Webb de la NASA unui copil de 9 ani, mai promite directorul executiv de la Google. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici