Cecen lovit cu toporul în cap, în Franţa, într-o încăierare între ceceni şi români

Un bărbat a fost grav rănit la nivelul capului cu o lovitură de topor, duminică seara, într-o încăierare între mai multe persoane de naţionalitate cecenă şi română, la Epinay-sur-Orge.

392 afișări
Imaginea articolului Cecen lovit cu toporul în cap, în Franţa, într-o încăierare între ceceni şi români

Cecen lovit cu toporul în cap, în Franţa, într-o încăierare între ceceni şi români (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Victima a fost condusă într-o stare considerată de către salvatori gravă la Spitalul Henri-Mondor, la Créteil, însă viaţa acesteia nu era în pericol, au precizat aceste surse, relatează postul RTL în pagina electronică.

Un cetăţean cecen, bărbatul a fost plasat în arest preventiv la spital, iar alt rănit a fost transportat la un spital parizian. Opt persoane au fost arestate preventiv de poliţişti.

Forţele de ordine au intervenit către ora locală 22.00 (23.00, ora României) pentru a pune capăt încăierării, care a avut loc pe un drum paralel cu autostrada A6. Potrivit unei surse din cadrul poliţiei, participanţii la această confruntare violentă, al căror număr nu a fost precizat, erau înarmaţi cu cuţite, cel puţin un topor şi bare metalice.

Motivul confruntării nu a fost stabilit cu certitudine de oficiali de la nivel departamental din Essonne, însărcinaţi cu ancheta. Potrivit unor elemente preliminare, pare să fie vorba despre vânzarea unui teren.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici