Cei trei navigatori români din China au ajuns acasă, sănătoşi. Încă un marinar a cerut repatrierea

Cei trei navigatori care au lucrat pe şantiere din China au ajuns acasă, în România, în noaptea de sâmbătă spre duminică, anunţă Sindicatul Liber al Navigatorilor (SLN). Încă un marinar a cerut repatrierea.

385 afișări
Imaginea articolului Cei trei navigatori români din China au ajuns acasă, sănătoşi. Încă un marinar a cerut repatrierea

Cei trei navigatori români din China au ajuns acasă. Încă un marinar a cerut repatrierea

Reprezentanţii SLN au anunţat, duminică, pe pagina de Facebook, faptul că cei trei navigatori au ajuns în timpul nopţii acasă, în România.

„Sunt sănătoşi şi nu au întâmpinat probleme pe timpul călătoriei spre România”, spun ei.

Săptămâna viitoare este posibil să poată fi repatriat încă un navigator care a cerut acest lucru, potrivit sursei citate.

„În jurul porturile maritime ale Chinei nu s-au raportat situaţii de îmbolnăvire cu coronavirus. Sindicatul Liber al Navigatorilor recomandă tuturor navigatorilor să aplice măsurile de protecţie pe tot timpul cât nava lor se află în orice port din China sau în cazul repatrierii, pe toată durata călătoriei până în România, indiferent de ţara din care se produce repatrierea”, mai arată SLN.

Numărul deceselor provocate de noul tip de coronavirus descoperit în China a ajuns sâmbătă la 304, o creştere cu 45 de cazuri faţă de ziua precedentă, a anunţat televiziunea chineză de stat CCTV, citată de site-ul agenţiei de presă Reuters. Toate decesele înregistrate sâmbătă s-au produs în provincia Hubei, de unde a pornit epidemia.

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici