Cel mai mare adversar al lui Putin a fost trimis la izolare, unde n-are voie la vizite

Meduza informează că activistul Alexei Navalnîi a fost plasat în izolare.

9831 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare adversar al lui Putin a fost trimis la izolare, unde n-are voie la vizite

Cel mai mare adversar al lui Putin a fost trimis la izolare, unde n-are voie la vizite

Alexei Navalnîi, adversarul numărul 1 al lui Putin, aflat în închisoare din motive politice, a fost transferat într-o celulă „Pkt”, o „cameră asemănătoare unei celule”, ziarul Meduza relatează acest lucru, citând contul de Twitter al lui Navalnîi.

Navalnîi denunţă că în acest fel i se refuză şi vizitele membrilor familiei. „Un prizonier al unei colonii ruse locuieşte într-un „cămin”, adică într-o cazarmă. Un deţinut care a supărat în mod deosebit administraţia închisorii merge la celula de pedeapsă, unde nu este absolut nimic şi totul este interzis, dar poate fi ţinut acolo doar 15 zile. O baracă cu toate uşile închise, din care nu te lasă să ieşi, şi impun tot felul de restricţii. Iar pentru cei mai întăriţi există „camera de tip celulă”.

Navalnîi a fost închis într-o celulă de pedeapsă de şaăte ori în mai puţin de trei luni. Aceste măsuri continue împotriva adversarului sunt considerate de acesta a fi un abuz al autorităţilor, iar Navalnîi le contestă în instanţă.

În trecut, Navalnîi a fost pedepsit cu 12 zile de izolare, pentru că a condamnat mobilizarea ordonată de Kremlin şi cu 3 zile penrtu că avea un buton desfăcut, în timpul unei şedinţe de judecată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici