Cel mai scump cartier din Londra. Atât de scump încât nu locuieşte nimeni în el

Văzute din afară, clădirile de sticlă din centrul Londrei par a fi sediile luxoase ale unor companii multinaţionale. Construcţia celor 86 de apartamente luxoase din One Hyde Park, destinate celor foarte bogaţi, a început în urmă cu patru ani, când nimeni nu vorbea e criză.

1443 afișări
Imaginea articolului Cel mai scump cartier din Londra. Atât de scump încât nu locuieşte nimeni în el

Cel mai scump cartier din Londra. Atât de scump încât nu locuieşte nimeni în el

Acum, suma de 136 de milioane de lire sterline (peste 150 milioane de euro) pentru un singur apartament este un vis fumos, dar aproape imposibil de realizat.

La un an de la filanizarea proiectului imobiliar, aproape nimeni nu stă în clădirile cu apartamente de lux, deşi dezvoltatorii au anunţat că au vândut 62 de locuinţe. Cea mai ieftină - 3,6 milioane de lire sterline.

Potrivit autorităţilor locale, doar 4 apartamente au fost înregistrate la Fisc, pentru plata impozitelor, şi se cunosc doar trei dintre proprietari, unul dintre ei fiind Mohammed Saud Sultan Al Qasami, din Emiratle Arabe Unite.

Citeşte mai multe despre cartierul fără de lux pustiu din Londra pe www.incont.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici