Cel puţin 11 militari din Mali au fost ucişi în urma unui atac ce a vizat un punct de control

Un grup de indivizi înarmaţi a atacat un punct de control din zona centrală a statului Mali, în urma atacului fiind ucişi 11 militari, iar alţi mai mulţi au fost răniţi, au anunţat autorităţile, potrivit site-ului agenţiei de ştiri Dpa.

203 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 11 militari din Mali au fost ucişi în urma unui atac ce a vizat un punct de control

Cel puţin 11 militari din Mali au fost ucişi în urma unui atac ce a vizat un punct de control

Atacul s-a produs în zona oraşului Guire din regiunea Koulikoro, a indicat armata din Mali, precizând că toţi cei 15 atacatori au fost ucişi.

Până în acest moment atacul nu a fost revendicat de nicio grupare.

În ultimii ani, după o lovitură de stat în anul 2012, în Mali s-au produs mai multe incidente armate de acest fel, comise de rebeli separatişti şi grupări afiliate reţelei teroriste Al-Qaida.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici