Cel puţin 11 morţi într-un accident rutier în statul american Texas

Cel puţin 11 persoane au murit, iar alte 12 au fost rănite duminică seara într-un accident rutier în care a fost implicată o camionetă marca Ford, în care se înghesuiau toate aceste persoane, în Texas (sud-est).

93 afișări

Cel puţin şase dintre răniţi au fost transportate pe calea aerului la spitale de la San Antonio şi Corpus Cristi, a anunţat Gerald Bryant, din cadrul poliţiei rutiere. Imediat după accident nu se cunoşteau date despre starea răniţilor, relatează CNN.

Camioneta marca Ford-250, care se îndrepta către nordul Statelor Unite pe Austostrada 59, a ieşit în afara carosabilului, la nivelul oraşului Goliad, la aproape 145 de kilometri sud-est de San Antonio, şi s-a izbit puternic de doi arbori, a precizat poliţistul. Victimele sunt atât femei, cât şi bărbaţi, atât copii, cât şi adulţi.

Condiţiile meteorologice erau adecvate traficului rutier la momentul producerii accidentului şi nu existau probe cu privire la consumul de băuturi alcoolice la locul accidentului, a adăugat Bryant. În accident nu au fost implicate şi alte vehicule, a mai precizat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici