Cel puţin 139 de gropi în care sunt cadavrele unor imigranţi, descoperite în Malaysia

Autorităţile din Malaysia au găsit 139 de gropi în care sunt imigranţi în 28 de tabere ale reţelelor de trafic de persoane situate în apropierea frontierei cu Thailanda, informează BBC News online.

223 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 139 de gropi în care sunt cadavrele unor imigranţi, descoperite în Malaysia

Cel puţin 139 de gropi în care sunt cadavrele unor imigranţi, descoperite în Malaysia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Khalid Abu Bakar, şeful poliţiei malaysiene, a declarat că gropile, descoperite începând din data de 11 mai, ar putea conţine mai mult de un cadavru.

"În cursul unor operaţiuni efectuate în perioada 11 - 23 mai, am descoperit 139 de morminte", a declarat Khalid, citat de BBC.

Mormintele au fost găsite într-o zonă frecventată de reţelele specializate în trafic de persoane.

Traficanţii foloseau rute prin junglele situate în sudul Thailandei şi nordul Malaysiei pentru transportarea etnicilor rohingya, persecutaţi în Myanmar, şi a imigranţilor din Bangladesh.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici