Cel puţin 14 persoane au decedat în urma inundaţiilor din regiunea rusă Irkutsk

Cel puţin 14 persoane au decedat, iar alte 13 sunt date dispărute, în urma inundaţiilor care au afectat regiunea Irkutsk din sud-estul Siberiei, a anunţat un purtător de cuvânt al serviciilor locale de intervenţie în caz de urgenţă, informează agenţia de ştiri Tass.

171 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 14 persoane au decedat în urma inundaţiilor din regiunea rusă Irkutsk

Cel puţin 14 persoane au decedat în urma inundaţiilor din regiunea rusă Irkutsk

Inundaţiile au fost provocat de ploile torenţiale din ultimele zile ale luni iunie, în cazul râului Iya fiind depăşit cu şapte metri nivelul critic. Peste 6,600 de locuinţe din 83 de aşezări au fost inundate.

Până la 153 de persoane, inclusiv un copil, au fost spitalizate în urma inundaţiilor.

Duminică noapte, în oraşul Bratsk din regiunea Irkutsk, preşedintele rus Vladimir Putin a discutat cu oficiali locali despre situaţie.

Taguri:
rusia,
inundaţii,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici