Cel puţin 28 de persoane au murit în urma unei avalanşe produse în Tibet

Cel puţin 28 de persoane au fost ucise într-o avalanşă produsă în sud-vestul Tibetului, a anunţat agenţia oficială de presă Xinhua, preluată de Reuters.

284 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 28 de persoane au murit în urma unei avalanşe produse în Tibet

FOTO Twitter

Intervenţia de salvare la faţa locului s-a încheiat. Autorităţile locale au intervenit în total cu 1.348 de persoane şi 236 de echipamente.

Au fost găsiţi 53 de supravieţuitori, dintre care cinci au fost grav răniţi, a relatat Global Times, citând un oficial al guvernului local.

Avalanşa a avut loc la ieşirea din tunelul Doxong La, marţi, în jurul orei 20.00, oamenii şi vehiculele fiind blocate.

Cu o altitudine de aproape 4.500 de metri, muntele Doxong La are pante abrupte, iar secţiunea de drum este accidentată. Avalanşa a fost declanşată de vânturile puternice pe măsură ce vremea se încălzeşte, a adăugat Xinhua.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
avalanşă,
tibet,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici