Cel puţin 339 de morţi, în urma unei busculade în capitala Cambodgiei - FOTO, VIDEO

Cel puţin 339 de persoane au murit într-o busculadă survenită luni pe un pod din Phnom Penh, în timpul unor festivităţi anuale, a anunţat premierul cambodgian Hun Sen, la postul de televiziune Bayon TV.

89 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 339 de morţi, în urma unei busculade în capitala Cambodgiei - FOTO, VIDEO

Cel puţin 339 de morţi, în urma unei busculade în capitala Cambodgiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hun Sen a prezentat condoleanţe familiilor victimelor. Cauzele busculadei rămân încă necunoscute, a declarat el. "Este necesară o investigaţie mai aprofundată a celor întâmplate", a spus premierul, anunţând că o comisie urma să fie constituită în acest scop.

Un bilanţ precedent menţionase 180 de morţi. "La ora 01.00 (marţi, ora locală, 20.00, ora României, luni), 180 de persoane erau decedate şi bilanţul va creşte", declarase anterior şeful Guvernului.

Busculada a avut loc pe un pod care leagă capitala Phnom Penh de Diamond Island, o mică insulă pe fluviul Mekong, unde erau organizate festivităţile anuale cu ocazia Sărbătorii Apei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici