Cel puţin 36 de persoane au murit în Peru, după ce un autocar a căzut de pe o stâncă

Cel puţin 36 de persoane au murit în Peru, după ce un autocar a intrat într-un camion şi a căzut de pe o stâncă de la o înălţime de aproximativ o sută de metri, au anunţat, marţi, oficiali ai Guvernului de la Lima, informează CNN.

1449 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 36 de persoane au murit în Peru, după ce un autocar a căzut de pe o stâncă

Cel puţin 36 de persoane au murit în Peru, după ce un autocar a căzut de pe o stâncă

Accidentul a avut loc pe o autostrada Panamericana Norte, situată în nordul capitalei Lima.

În autocar se aflau peste 40 de persoane, iar autorităţile au precizat că şase oameni au supravieţuit în urma accidentului.

”Încă din primul moment am acordat tot sprijinul pentru a salva oamenii prinşi în această situaţie de urgenţă”, a scris pe Twitter Pedro Pablo Kuczynski, preşedintele statului Peru.

Accidentele rutiere se produc cu regularitate în Peru, din pricina lipsei de siguranţă a autostrăzilor. Dino Escudero, şeful Diviziei de Control al Autostrăzilor, a precizat că accidentul a avut loc într-o zonă de curbe foarte periculoase, cunoscute sub numele de ”întorsula diavolului din Pasamayo”.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici