Cel puţin 42 de morţi în urma unor atentate în oraşul libanez Tripoli

Cel puţin 42 persoane au fost ucise, iar alte peste 350 au fost rănite în dublul atentat produs vineri în oraşul libanez Tripoli, anunţă ministrul Sănătăţii, Ali Hassan Khalil, conform unui nou bilanţ citat de AFP.

301 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 42 de morţi în urma unor atentate în oraşul libanez Tripoli

Cel puţin 42 de morţi în urma unor atentate în oraşul libanez Tripoli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Până în prezent, există 42 de morţi şi 350 de răniţi înregistraţi", a declarat ministrul.

Bilanţul precedent era de 27 morţi şi 352 de răniţi.

Două explozii, provocate de maşini-capcană, au avut loc vineri în oraşul libanez Tripoli. Prima explozie a avut în centrul oraşului, în apropiere de o reşedinţă a primului-ministru. A doua deflagraţie s-a produs în apropierea portului din acest oraş.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici