Cel puţin 69 de morţi şi 44 de dispăruţi, în urma inundaţiilor din sudul Chinei

Şaizeci şi nouă de persoane au murit şi 44 sunt date dispărute, în urma inundaţiilor şi alunecărilor de teren cauzate de ploile torenţiale care au afectat sudul Chinei, a anunţat, vineri, Ministerul Afacerilor Civile.

11 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 69 de morţi şi 44 de dispăruţi, în urma inundaţiilor din sudul Chinei

Cel puţin 69 de morţi şi 44 de dispăruţi, în urma inundaţiilor din sudul Chinei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Precipitaţiile, care au început duminică, continuă în sudul ţării, acestea afectând mii de persoane.

Inundaţiile şi alunecările de teren au obligat aproape 500.000 de persoane să îşi părăsească domiciliile, a precizat ministerul pe site-ul său de Internet.

Costul catastrofei a atins 6,5 miliarde de yuani (950 de milioane de dolari), potrivit aceleiaşi surse.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici