Cel puţin cinci morţi, într-un atac armat în vestul Statelor Unite

Cel puţin cinci persoane au murit, miercuri seară, într-un atac armat în statul american Pennsylvania, iar autorităţile au lansat o amplă operaţiune de căutare a atacatorilor, informează agenţia de presă AP.

1395 afișări
Imaginea articolului Cel puţin cinci morţi, într-un atac armat în vestul Statelor Unite

Cel puţin cinci morţi, într-un atac armat în vestul Statelor Unite

Patru femei şi un bărbat au fost împuşcaţi mortal în timpul unei petreceri organizate în curtea unei case dintr-un cartier rezidenţial al suburbiei Wilkinsburg, la 13 kilometri de oraşul Pittsburgh, potrivit poliţiei din comitatul Allegheny.

Cel puţin alte trei persoane au fost rănite şi transportate la spital, unele aflându-se în stare critică.

Suspecţii se află în libertate, fiind căutaţi de autorităţi.

Potrivit locotenentului Andrew Schurman de la Departamentul de Omucideri al poliţiei din comitatul Allegheny, bărbaţi înarmaţi ar fi intrat cu forţa la petrecere şi ar fi deschis focul asupra celor prezenţi, creând o ambuscadă.

"Am auzit cel puţin 20 de focuri de armă", a declarat Kayla Alexandra, un martor.

Cel puţin doi bărbaţi sunt implicaţi în atacul armat.

Alte instituţii media locale au anunţat că şapte sau opt persoane au fost împuşcate.

Motivul atacul este încă necunoscut.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici