Doi muncitori thailandezi au murit, în Israel, în urma unui atac cu obuze. Bilanţ actualizat

  • Cel puţin două persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite, în Israel, în urma unui atac cu obuze produs marţi
  • Bilanţul atacurilor islamiste lansate din Fâşia Gaza a ajuns la 12 morţi şi sute de răniţi în Israel
  • În Fâşia Gaza, bilanţul raidurilor aeriene israeliene este de cel puţin 212 morţi şi aproximativ 1.500 de răniţi
936 afișări
Imaginea articolului Doi muncitori thailandezi au murit, în Israel, în urma unui atac cu obuze. Bilanţ actualizat

Cel puţin doi morţi, în Israel, în urma unui atac cu obuze. Bilanţul a ajuns la 12 morţi

Cel puţin două persoane au fost ucise marţi, în Israel, în urma unui atac cu obuze lansat de militanţi islamişti din Fâşia Gaza, bilanţul atacurilor din ultimele nouă zile ajungând astfel la 12 morţi.

Aproximativ 50 de obuze de mortieră au fost lansase marţi din Fâşia Gaza spre o localitate situată în zona Eshkol, în sudul Israelului. Două persoane au fost ucise în atac, iar alte şapte au fost rănite, două fiind în stare critică.

Conform unor surse medicale citate de cotidianul Times of Israel, victimele sunt cetăţeni thailandezi care lucrau în Israel.

Într-un alt incident, un militar israelian a fost rănit într-un atac produs în zona punctului de trecere a frontierei Erez. Militarul participa la transferul de materiale umanitare spre Fâşia Gaza. Israelul a deschis marţi punctele de trecere a frontierei Erez şi Kerem Shalom, pentru a permite transferul de carburant, medicamente şi alimente în Fâşia Gaza.

Între timp, grupurile islamiste palestiniene au continuat să lanseze atacuri cu rachete spre oraşele israeliene Ashdod, Ashkelon şi Beersheba, iar armata israeliană a atacat în continuare poziţii islamiste din Fâşia Gaza.

În Israel, bilanţul atacurilor cu rachetă este de cel puţin 12 morţi şi peste 500 de răniţi. Alte aproximativ 200 de persoane au fost rănite în violenţele interetnice din Israel sau în urma confruntărilor cu palestinieni în Cisiordania.

În Fâşia Gaza, bilanţul raidurilor aeriene israeliene este de cel puţin 212 morţi şi aproximativ 1.500 de răniţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici