Cel puţin patru morţi şi trei răniţi în stare gravă, în urma unui accident rutier în Marea Britanie

Cel puţin patru persoane au decedat, iar alte trei sunt în stare gravă, în urma unui accident rutier petrecut pe o autostradă din comitatul Gloucestershire, în sud-vestul Angliei, informează site-ul postului BBC News online.

215 afișări
Imaginea articolului Cel puţin patru morţi şi trei răniţi în stare gravă, în urma unui accident rutier în Marea Britanie

Cel puţin patru morţi şi trei răniţi în stare gravă, în urma unui accident rutier în Marea Britanie

Poliţia a comunicat că un camion a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu două vehicule.

O femeie şi doi copii au fost transportaţi de urgenţă la spitale din oraşul Bristol, unde sunt internaţi în stare gravă.

Şoferul camionului a fost transportat pentru un control medical la spital.

Autostrada a fost închisă timp de mai multe ore în urma accidentului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici