Cel puţin trei morţi şi sute de răniţi în urma noilor seisme din Turcia

Cel puţin trei persoane au murit, iar altele au fost rănite în urma noilor cutremure de suprafaţă produse luni seară în sud-estul Turciei, anunţă autorităţile de la Ankara, citate de cotidianul Le Figaro.

779 afișări
Imaginea articolului Cel puţin trei morţi şi sute de răniţi în urma noilor seisme din Turcia

FOTO Twitter

Un cutremur de 6,4 grade a avut loc la ora locală 20.04 (19.04, ora României) în zona Uzunbağ (provincia Hatay), la adâncimea de doar zece kilometri. A fost urmat imediat de un cutremur de 5,8 grade produs în zona localităţii Samandag.
 
Bilanţul preliminar al cutremurelor este de trei morţi şi 213 răniţi în Turcia, a declarat luni seară ministrul de Interne, Suleyman Soylu.
 
În Siria, 47 de persoane au fost rănite în provicia Alep, din cauza panicii, ca reacţie la seisme.
 
Noile cutremure au avut loc la o distanţă de 140 de kilometri sud de seismele de 7,8 şi de 7,5 grade produse pe 6 februarie în zona Kahramanmaras, soldate cu cel puţin 46.000 de morţi în Turcia şi Siria. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici