Cel puţin un mort şi zeci de răniţi după accidente în lanţ produse pe autostrăzi din Italia | VIDEO

Cel puţin o persoană a murit, iar alte 37 au fost rănite după o serie de accidente în lanţ produse joi dimineaţă, în condiţii de ceaţă densă, pe autostrăzi din nordul Italiei, informează publicaţiile Corriere della Sera şi Il Messaggero.

872 afișări
Imaginea articolului Cel puţin un mort şi zeci de răniţi după accidente în lanţ produse pe autostrăzi din Italia | VIDEO

Cel puţin un mort şi zeci de răniţi după accidente în lanţ produse pe autostrăzi din Italia | VIDEO

Primele accidente au avut loc în jurul orei 9.00 (10.00, ora României) pe Autostrada A1, pe segmentul dintre Milano şi Basso Lodigiano. Cincisprezece persoane au fost rănite după cel puţin patru accidente. Nouă persoane sunt spitalizate.

Ulterior, accidente în lanţ s-au produs la intersecţia dintre autostrăzile A4 şi A22, în zona Brennero. Cel puţin o persoană a murit, iar alte 22 au fost rănite după un accident în care au fost implicate zeci de vehicule. Unele dintre persoanele rănite sunt în stare gravă.

Potrivit autorităţilor italiene, în accidente au fost implicate în total aproximativ 100 de autovehicule. Accidentele s-au produs în condiţii de ceaţă densă. Din cauza coliziunilor s-au format coloane pe distanţe de zeci de kilometri, iar autorităţile le-au recomandat şoferilor să evite aceste zone.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici