Cele mai puternice 23 de naţiuni din lume

US News şi World Report au lansat raportul anual al studiului "Celor mai bune ţări". Organizaţia media a evaluat 80 de ţări luând în calcul mai multe criterii precum - istorie culturală sau calitatea vieţii.

6892 afișări
Imaginea articolului Cele mai puternice 23 de naţiuni din lume

Cele mai puternice 23 de naţiuni din lume

Un alt element crucial a fost "puterea", care determină cât de de influentă, din punct de vedere economic şi politic, este o ţară şi ce putere are în alianţe, potrivit Business Magazin.

În acest clasament şi-a menţinut poziţia de lider Statele Unite, urmate îndeaproape de Rusia, China, Marea Britanie şi Germania

1. Statele Unite ale Americii
2. Rusia
3. China
4. Marea Britanie
5. Germania
6. Franţa
7. Japonia
8. Israel
9. Arabia Saudită
10. Emiratele Arabe Unite
11. Coreea de Sud
12. Canada
13. Turcia
14. Iran
15. Elveţia
16. India
17. Australia
18. Italia
19. Suedia
20. Pakistan
21. Olanda
22. Spania
23. Qatar

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici