Cetăţenii unui stat vor rămâne în China, deoarece Beijingul oferă servicii medicale mai bune

Mai mulţi studenţi şi alţi cetăţeni pakistanezi blocaţi în oraşul Wuhan vor rămâne acolo, deoarece Pakistanul nu are la dispoziţie centre medicale necesare pentru a trata noul coronavirus, a declarat emisarul Islamabadului la Beijing, relatează site-ul India Today.

2064 afișări
Imaginea articolului Cetăţenii unui stat vor rămâne în China, deoarece Beijingul oferă servicii medicale mai bune

Cetăţenii unui stat vor rămâne în China, deoarece Beijingul oferă servicii medicale mai bune

Ambasadoarea Naghmana Hashmi a declarat, pentru canalul pakistanez de ştiri Geo News, că studenţii nu ar trebui evacuaţi din oraşul Wuhan, deoarece "unităţile medicale din Pakistan nu corespund standardelor" necesare pentru a trata un pacient diagnosticat cu noul coronavirus.

Naghmana Hashmi a afirmat că în China sunt cele mai bune unităţi medicale pentru tratarea pacienţilor afectaţi de noua boală.

Oficialul a mai afirmat că unii studenţi sunt îngrijoraţi în legătură cu lipsa mâncării şi alte probleme în Wuhan, însă ambasada este în contact permanent cu autorităţile chineze din provincia Hubei.

Anterior, un oficial de rang înalt de la Islamabad a anunţat că Pakistanul nu va evacua cetăţenii săi din Wuhan şi provincia Hubei în pofida cererilor multiple formulate de mai mulţi studenţi şi familiile lor.

Cel puţin cinci studenţi pakistanezi aflaţi în China au fost, până în acest moment, diagnosticaţi cu noul coronavirus.

Cel puţin 361 de persoane au decedat în urma noului coronavirus, iar peste 17.000 au fost infectate în întreaga lume, majoritatea în China, dar şi în alte 27 de ţări s-au înregistrat cazuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pakistan,
china,
boli

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici