Charles Michel se va întâlni cu Xi Jinping, pentru discuţii despre relaţiile UE-China şi situaţia internaţională

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, se va deplasa în China, săptămâna viitoare, pentru o întrevedere cu preşedintele Xi Jinping, pentru discuţii despre relaţiile comerciale bilaterale şi despre subiecte internaţionale.

417 afișări
Imaginea articolului Charles Michel se va întâlni cu Xi Jinping, pentru discuţii despre relaţiile UE-China şi situaţia internaţională

"Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, se va deplasa la Beijing pe 1 decembrie, pentru a se întâlni cu preşedintele chinez, Xi Jinping. Vizita la Beijing are loc ca urmare a dezbaterilor strategice ale Consiliului European din octombrie, pe tema relaţiilor Uniunii Europene cu China. În contextul mediului geopolitic şi economic tensionat, vizita este o oportunitate care intervine în timp util atât pentru Uniunea Europeană, cât şi pentru China. UE şi liderii chinezi vor discuta despre provocări globale şi despre subiecte de interes comun", a anunţat Consiliul European, conform unui comunicat postat pe site-ul propriu şi vizualizat de agenţia MEDIAFAX.

"Mă voi deplasa la Beijing pentru a mă întâlni cu preşedintele chinez, Xi Jinping. Vom discuta despre provocări mondiale şi despre subiecte de interes comun", a transmis Charles Michel prin Twitter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici