Chevrolet se aliază cu Walt Disney. Ce maşini vor să lanseze

  • Chevrolet lansează anul acesta două maşini electrice în parteneriat cu Walt Disney World.
  • E vorba despre un hatchback compact şi despre Bolt EUV, un crossover care vine cu Super Cruise.
  • Lansarea celor două maşini va avea loc pe 14 februarie anul acesta.
645 afișări
Imaginea articolului Chevrolet se aliază cu Walt Disney. Ce maşini vor să lanseze

STIRILE SITE - Chevrolet se aliază cu Walt Disney

Într-o continuă luptă pentru supremaţia viitorului maşinilor electrice apar parteneriate inedite. Însă niciunul mai neaşteptat ca cel dintre Chevrolet şi Walt Disney.
 
Chevrolet face echipă cu Walt Disney World pentru lansarea a două maşini electrice. Este vorba de noua versiune a hatchback-ului electric Bolt, dar şi un model total nou numit Bolt EUV. Acesta ar urma să aibă tehnologia Super Cruise de pe Cadillac pentru maşinile autonome.
 
Astfel, Chevrolet va intra în competiţie cu alte companii ca Tesla, Google şi Apple în cursa pentru o maşină care nu are nevoie de şofer.
 
Încă nu ştim ce rol ocupă Walt Disney în acest parteneriat, cu excepţia apariţiei unei tinere domnişoare costumată în Tinker Bell care apare în teaser.   
 
Pe 14 februarie va avea loc marele eveniment care se anunţă ca în basme.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici