BREAKING NEWS  China confirmă că îi aparţine balonul de spionaj care a stârnit panică pe teritoriul Statelor Unite

Ministerul chinez de Externe susţine că balonul nu a fost destinat să intre în spaţiul aerian al SUA

5340 afișări
Imaginea articolului China confirmă că îi aparţine balonul de spionaj care a stârnit panică pe teritoriul Statelor Unite

AP News

Republica Populară Chineză a confirmat vineri că balonul care pluteşte deasupra nordului Statelor Unite este chinezesc.

"Balonul este din China. Este o aeronavă civilă folosită în scopuri de cercetare, mai ales meteorologice", a confirmat vineri un purtător de cuvânt al Ministerului chinez de Externe.

„Afectat de curenţi balonul de cercetare a deviat departe de cursul planificat”.

Purtătorul de cuvânt a transmis că China regretă incidentul, potrivit Fox News

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici