China confirmă o viitoare întâlnire cu emisarii lui Dalai Lama

China a confirmat miercuri organizarea unei întâlniri cu reprezentanţii lui Dalai Lama, solicitând liderului spiritual tibetan să profite de această ocazie.

18 afișări
Imaginea articolului China confirmă o viitoare întâlnire cu emisarii lui Dalai Lama

Liderul spiritual tibetan, Dalai Lama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Agenţia China Nouă a anunţat, citând un oficial, că "autorităţile chineze vor organiza în «viitorul apropiat» o nouă sesiune de întâlniri şi negocieri cu reprezentanţii liderului spiritual Dalai Lama".

Nu au fost furnizate informaţii referitoare la data şi locul întâlnirii.

Potrivit oficialului citat de agenţia China Nouă, Dalai Lama ar trebui "să aibă grijă să profite de această ocazie şi să răspundă pozitiv la condiţiile puse de autorităţile centrale", în urma precedentelor întâlniri.

Acest anunţ intervine după ce Dalai Lama a declarat că şi-a pierdut speranţa în continuarea negocierilor cu China pentru autonomia Tibetului şi intenţionează să îşi schimbe politica.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici