China organizează exerciţii cu muniţie de război în Marea Chinei de Est, la nord de Taiwan

China organizează exerciţii militare în Marea Chinei de Est, la nord de Taiwan. Operaţiunea a început marţi, iar navele folosesc muniţie reală, potrivit Reuters.

664 afișări
Imaginea articolului China organizează exerciţii cu muniţie de război în Marea Chinei de Est, la nord de Taiwan

China organizează exerciţii cu muniţie de război în Marea Chinei de Est, la nord de Taiwan

Administraţia chineză pentru Siguranţă Maritimă a emis marţi un avertisment de navigaţie. Acesta este valabil aproximativ jumătate de zi şi vizează o zonă din largul oraşului Taizhou din provincia Zhejiang, unde au loc exerciţii ale navelor de război.

Exerciţiile se desfăşoară în apropierea insulelor Dachen, pe care Taiwanul le-a controlat până în 1955. În zonă, Taiwan deţine insulele Matsu şi Kinmen.

Alte exerciţii ale chinezilor au loc în Marea Chinei de Est până miercuri inclusiv.

Antrenamentele făcute de China se desfăşoară în acelaşi timp cu un exerciţiu naval organizat de SUA, Japonia, Canada şi Franţa în Marea Filipinelor. Acesta a început vineri şi reuneşte mai multe portavioane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
china,
taiwan,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici