China vrea ca Interpol să joace un rol mai important în lupta împotriva terorismului

Preşedintele chinez Xi Jinping a afirmat, marţi, că Beijingul va sprijini Interpolul din dorinţa de a ridica profilul şi eficienţa organizaţiei, adăugând că vrea ca Interpolul să joace un rol mai important în lupta împotriva terorismului, relatează site-ul agenţiei Reuters, citând Xinhua.

408 afișări
Imaginea articolului China vrea ca Interpol să joace un rol mai important în lupta împotriva terorismului

China vrea ca Interpol să joace un rol mai important în lupta împotriva terorismului

Declaraţiile preşedintelui chinez au fost făcute cu ocazia unei adunări generale a oficialilor Interpol, ce ar loc la Beijing.

Oficialii chinezi au precizat că îşi doresc intensificarea cooperării internaţionale pentru a lupta împotriva corupţiei şi terorismului.

”China susţine ferm lupta împotriva terorismului”, a adăugat Xi Jinping.

Potrivit Xinhua, aproximativ China a participat în ultimul an la aproximativ 3.000 de investigaţii ale Interpol.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici