Chinezii au din nou voie în Parcul Disneyland din Shanghai

Compania care deţine parcul Disneyland din Shanghai a anunţat că pe 30 iunie va redeschide complexul turistic închis din luna martie din cauza pandemiei.

81 afișări
Imaginea articolului Chinezii au din nou voie în Parcul Disneyland din Shanghai

Chinezii au din nou voie în Parcul Disneyland din Shanghai

The Walt Disney Co. (DIS.N) Shanghai Disney Resort a anunţat marţi că va redeschide parcul tematic Disneyland pe 30 iunie, la o lună după ce centrul economic a ridicat un blocaj de două luni, în conformitate cu măsurile anti-COVID-19.

Parcul tematic a fost închis din 21 martie, pe fondul creşterii numărului de cazuri în Shanghai. Oraşul a ridicat izolarea la 1 iunie.

Reprezentanţii complexului turistic au anunţat prin intermediul unui comunicat că se va relua vânzarea de bilete miercuri şi că numărul de vizitatori va fi limitat. De asemenea, unele experienţe, cum ar fi Marvel Universe, vor rămâne închise, au adăugat aceştia.

De asemenea, toţi oaspeţii vor trebui să prezinte dovada unui test COVID negativ efectuat în ultimele 72 de ore pentru a intra în complex, au stabilit proprietarii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
disneyland,
shanghai,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici