Chişinău: Protestatarii cer ca evenimentele să fie transmise în direct la radio şi televiziune

Protestatarii moldoveni, adunaţi în faţa sediului Guvernului, cer ca autorităţile să ofere posibilitatea ca posturile de televiziune şi de radio să transmită în direct ceea ce se întâmplă în Piaţa Marii Adunări Naţionale, relatează agenţia rusă Interfax, în pagina electronică.

23 afișări
Imaginea articolului Chişinău: Protestatarii cer ca evenimentele să fie transmise în direct la radio şi televiziune

Chişinău: Protestatarii cer ca evenimentele să fie transmise în direct la radio şi televiziune (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit corespondentului Interfax, manifestanţii intenţionează să le ceară în direct locuitorilor Republicii Moldova să se alăture tinerilor care demonstrează în stradă.

Protestatarii au fost împiedicaţi de cordoanele forţelor de ordine comasate în jurul sediului Guvernului să intre în instituţie pentru a prezenta această solicitare autorităţilor.

Aceştia au strigat sloganuri ca "Nu ne provocaţi", "Poliţia este cu noi!", "Libertate", "Jos comuniştii!".

De asemenea, un reprezentant al demonstranţilor ar fi cerut tinerilor participanţi să arunce cu pietre în direcţia poliţiştilor, potrivit Interfax.

Protestatarii sunt tot mai nemulţumiţi pentru că autorităţile nu au dat curs solicitării lor, adresată Ministerului moldovean al Afacerilor Interne, de a elibera manifestanţii care au fost arestaţi marţi seara.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici