Cinci morţi, în urma prăbuşirii unui elicopter în apropiere de Las Vegas

Un elicopter care transporta persoane într-un tur deasupra barajului Hoover în apropiere de Las Vegas s-a prăbuşit miercuri seara, provocând moartea pilotului şi a celor patru pasageri aflaţi la bord, a declarat un purtător de cuvânt al administraţiei parcurilor naţionale, citat de CNN.

342 afișări

Elicopterul, un Eurocopter AS350, s-a prăbuşit în jurul orei 17.00 (03.00 ora României), în circumstanţe necunoscute, a declarat purtătorul de cuvânt al Administraţiei Aviaţiei Federale Ian Gregor.

Sundance Helicopters, căreia îi aparţine aeronava, susţine că aparatul efectua un tur de la aeroport către barajul Hoover şi înapoi. Site-ul companiei susţine că aceasta deţine o flotă de 23 de elicoptere.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici