Cinci morţi şi şapte persoane blocate în subteran, în urma unei explozii la o mină din China

Cinci persoane au decedat, iar alte şapte au rămas blocate în subteran, în urma unei deflagraţii într-o mină din zona oraşului Dengfeng, în centrul Chinei, a anunţat presa chineză, potrivit The Associated Press.

136 afișări
Imaginea articolului Cinci morţi şi şapte persoane blocate în subteran, în urma unei explozii la o mină din China

Cinci morţi şi şapte persoane blocate în subteran, în urma unei explozii la o mină din China (Imagine: Radu Vioreanu / Mediafax Arhiva Foto)

Deflagraţia, care s-a produs miercuri noaptea, ar fi fost cauzată de o scurgere de gaze, iar în momentul accidentului, în mină se aflau 51 de muncitori, însă 39 dintre aceştia au fost evacuaţi în siguranţă.

Potrivit unor informaţii, printre cei decedaţi se numără şi trei membri ai echipelor de salvare, însă acest lucru nu a putut fi confirmat.

Compania minieră nu a făcut niciun comentariu cu privire la acest accident.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici