Cinci persoane ucise de focuri de armă într-o cafenea din Serbia - VIDEO

Un bărbat a deschis focul într-o cafenea din Serbia ucigând cinci persoane, potrivit unei surse din cadrul poliţiei, citate de Le Figaro online.

1457 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane ucise de focuri de armă într-o cafenea din Serbia - VIDEO

Cinci persoane ucise de focuri de armă într-o cafenea din Serbia

Potrivit informaţiilor difuzate de agenţia AP şi preluate de New-York Times, cel puţin douăzeci de persoane au fost rănite.

Atacul a avut loc în jurul orei locale 01.40 în orăşelul Zitiste, situat la 80 de kilometri nord de capitala Belgrad.

Bărbatul a deschis focul cu o armă automată şi a ucis cinci persoane înainte de a fi arestat de poliţie.

Bărbatul şi-ar fi ucis soţia şi pe o altă femeie înainte de a trage focuri de armă în mod aleatoriu asupra altor persoane din cafenea.

Martorii au explicat că atacatorul venise în cafenea şi îşi văzuse soţia acolo cu un grup de prieteni. Apoi acesta s-a întors acasă, revenind la cafenea cu o armă de foc.

"A scos pur şi simplu o armă de foc şi a început să tragă, mai întâi în aer", a explicat un martor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici