Cinci tineri arestaţi în cazul incendiului care a devastat în noiembrie cartiere din Malibu

Cinci tineri au fost arestaţi şi sunt suspectaţi că au declanşat incendiul care a devastat la sfârşitul lunii noiembrie mai multe cartiere din Malibu, California, unde locuiesc numeroase vedete, a anunţat joi poliţia.

1 afișare
Imaginea articolului Cinci tineri arestaţi în cazul incendiului care a devastat în noiembrie cartiere din Malibu

Cinci tineri arestaţi în cazul incendiului care a devastat în noiembrie cartiere din Malibu

Incendiul, cel de-al doilea în decurs de cinci săptămâni la Malibu, s-a întins pe o suprafaţă de 2.000 de hectare, a distrus 53 de locuinţe, 27 de imobile secundare şi 14 vehicule, determinând evacuarea a 10.000 de persoane din această regiune situată la 30 de kilometri vest de Los Angeles.

Potrivit şerifului din Los Angeles, Lee Baca, focul a generat pagube de peste 100 de milioane de dolari, iar şase pompieri au fost răniţi.

Suspecţii, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, sunt inculpaţi pentru declanşarea prin imprudenţă a unui foc care a provocat răni grave şi distrugerea unor case locuite, riscând să fie condamnaţi la patru ani de închisoare dacă sunt găsiţi vinovaţi. Aceştia urmează să fie prezentaţi luni unui judecător.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici