Cine conduce Casa Regală după ce Regina Elisabeta şi Prinţul Charles intră în izolare

  • Regina Elisabeta urmează să se izoleze la una din reşedinţele sale de la ţară
  • În aceeaşi situaţie se va afla şi moştenitorul tronului, Prinţul Charles
  • Ducele şi ducesa de Cambridge ar urma să preia conducerea Casei Regale
13244 afișări
Imaginea articolului Cine conduce Casa Regală după ce Regina Elisabeta şi Prinţul Charles intră în izolare

Cine conduce Casa Regală după ce Regina Elisabeta şi Prinţul Charles intră în izolare

Coronavirusul nu dă peste cap doar viaţa oamenilor de rând. Iată că şi la Palatul Buckingham se pregătesc schimbări neaşteptate. Prin comunicatul ministrulului Sănătăţii Matt Hancock, autorităţile britanice au recomandat izolarea persoanelor peste 70 ani, mult mai vulnerabile în caz de infecţie. În perioada următoare, regina Elisabeta (93 ani) urmează să se izoleze la una din reşedinţele sale de la ţară, împreună cu prinţul Philip (98). Însă în aceeaşi situaţie se va afla şi moştenitorul tronului - Prinţul Charles. Acesta are 71 ani şi se va supune unor măsuri similare.
 
În aceste condiţii, ducele şi ducesa de Cambridge ar urma să preia conducerea Casei Regale. Deja multe din obligaţiile de prezenţă ale Reginei au fost preluate de William şi Kate. În condiţiile în care şi Prinţul Charles va fi izolat iar măsurile sunt prevăzute pentru o perioadă ce poate merge până la patru luni, cotidianul Daily Mail specula în ediţia de ieri că şi Casa Regală va fi nevoită să reglementeze situaţia de facto şi să-i acorde lui William un statut oficial, de regent al bunicii sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici