Cine e atacatorul din Glasgow: Un solicitant de azil sudanez cu probleme mentale / A fost împuşcat mortal de poliţişti

Autorul atacului cu cuţit de la un hotel din Glasgow era un solicitant de azil sudanez care prezenta instabilitate mentală, scrie ANSA.

860 afișări
Imaginea articolului Cine e atacatorul din Glasgow: Un solicitant de azil sudanez cu probleme mentale / A fost împuşcat mortal de poliţişti

Sursa FOTO: Profimedia

Agenţia italiană citează Sky News şi scrie că bărbatul a prezentat semne de instabilitate mentală cu puţin timp înainte de atac.

Solicitantul de azil, care a ajuns în Marea Britanie în urmă cu şase luni, s-a plâns de condiţiile din hotel şi avea îndeosebi probleme din cauza zgomotului. Atât de mult încât colegii săi de cameră, compatrioţii săi, şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la starea mentală a bărbatului cu o noapte înainte de atac.

În plus, bărbatul sunase la un avocat de imigrări. Două ore mai târziu s-a produs atacul.

Şase persoane au fost rănite, inclusiv un ofiţer de Poliţie. Ceilalţi cinci au vârste cuprinse între 17 şi 53 de ani, unul dintre ei fiind în stare critică.

Atacatorul a fost împuşcat mortal de poliţişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici