Cine e super bunicuţa - Interviu cu femeia de 70 de ani care a luat la bătaie cu sacoşa şase hoţi înarmaţi - VIDEO

O bunicuţă eroină pune pe fugă cu o sacoşă şase hoţi înarmaţi cu bâte şi ciocane. Întamplarea e cât se poate de reală şi s-a petrecut pe străzile oraşului britanic Northampton.

55 afișări
Imaginea articolului Cine e super bunicuţa - Interviu cu femeia de 70 de ani care a luat la bătaie cu sacoşa şase hoţi înarmaţi - VIDEO

Cine e super bunicuţa - Interviu cu femeia de 70 de ani care a luat la bătaie cu sacoşa şase hoţi înarmaţi

O cheamă Ann Timson şi are peste 70 de ani. Modestă, doamna le-a răspuns ziariştilor englezi simplu: "Nu sunt un erou". Toată presă britanică o intervievează pe bătrână.

Iată scena povestită de doamna Timson:

"Eram la cumpărături în oraş, m-am întalnit cu o prietenă şi ne-am oprit ca să stăm de vorbă. Am auzit zgomotul care venea din capătul străzii. M-am uitat şi am văzut un băiat care alerga spre intrarea magazinului de bijuterii "

Citeşte mai multe despre bătrâna care a luat la bătaie cu sacoşa şase hoţi pe www.gandul.info

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici